Opis forum
Leon
Chłopak wstał szybko, kiedy tylko się obudził i nie dostrzegł obok siebie Lary. Przeciągnął się i wyjrzał przez okno. Było dziś dość pochmurnie, chyba zapowiadało się na deszcz, rzadki tutaj, ale jednak bywał.
Zszedł szybko na dół, a widząc ukochaną uśmiechnął się szeroko i podszedł do niej.
- Dzień dobry skarbie - przywitał się i cmoknął ją w czoło.
Lara
Uśmiechnęła się lekko po czym odpisała Ludmile.
"Tak wszystko już w porządku. Nie martw się."
Potem spojrzała na schody i uniosła brwi widząc, że Leon o mało co się na nich nie zabił.
-Dzień dobry. Co się stało, że tak się zerwałeś z tego łóżka?-mruknęła obejmując go za szyję i wplatając palce w jego włosy.
Lara
Zaśmiała się cicho i pokręciła głową z niedowierzaniem po czym odwzajemniła pocałunek.
-Dobrze, dobrze. Siadaj i jedz ty mój Romeo.-mruknęła po czym przeczesała jeszcze jego włosy i zalała kubki herbatą.
-Ludmiła dzisiaj przyjdzie około szesnastej.-powiedziała zajmując swoje miejsce.
Leon
Uśmiechnął się pod nosem, po czym usiadł na krześle. Na jej słowa skinął głową.
- Dobrze, to ja was zostawię i pójdę do Diego - odparł łagodnie i uśmiechnął się do niej, a następnie zabrał się za jedzenie. Kiedy oboje skończyli zebrał talerze i zaczął zmywać.
Lara
Skinęła lekko głową po czym zjadła swoją porcję śniadania i upiła łyk herbaty. Potem wstała i podeszła do niego po czym przytuliła go od tyłu i położyła głowę na jego ramieniu.
-Kocham cię wiesz?-mruknęła cicho przejeżdżając dłońmi po jego umięśnionym brzuchu.
Leon
Uśmiechnął się pod nosem i wytarł dłonie w ścierkę, a potem zakręcił wodę i obrócił się do dziewczyny. Objął ją w pasie i pogłaskał po plecach.
- Wiem, wiem kochanie. Ja ciebie też bardzo kocham - odparł łagodnie, odgarniając jedną dłonią z jej twarzy kosmyki włosów.
Lara
Uśmiechnęła się po czym przytuliła się do niego i przymknęła powieki. Potem odsunęła się i cmoknęła go w policzek.
-Zaśpiewamy coś razem?-spytała po chwili wesoło przygryzając delikatnie dolną wargę. Znała wszystkie jego piosenki na pamięć. Do tego kiedyś sama je pisała, ale przestała od jakiegoś czasu.
Leon
Chłopak zamrugał parę razy zaskoczony, ale potem uśmiechnął się szeroko i pokiwał głową.
- Pewnie, bardzo chętnie - odparł wesoło. Złapał ją za rękę i zaprowadził na górę. Wziął do ręki gitarę, a potem przysiadł na łóżku.
- Więc co chciałabyś zaśpiewać? - zapytał.
Lara
Uśmiechnęła się lekko po czym usiadła obok niego na łóżku. Na jego pytanie wzruszyła ramionami.
-No nie wiem.... "Ser mejor"?-spytała po chwili zagryzając lekko dolną wargę. Kiedy zaczął grać zaczęła śpiewać patrząc mu w oczy.
Leon
Skinął głową i zaczął grać. Usłyszał jej głos, więc uśmiechnął się delikatnie. Odczekał do refrenu, a wtedy dołączył do dziewczyny, nie spuszczając z niej wzroku. Kiedy skończyli, uśmiechnął się szerzej, pochylił i musnął lekko jej wargi.
- Ślicznie śpiewasz skarbie - stwierdził wesoło.
Lara
Pogłaskała go po policzkach po czym uśmiechnęła się delikatnie i ucałowała jego wargi.
-Dziękuję...-powiedziała cicho. Wzięła od niego gitarę i odłożyła ją na bok po czym usiadła mu na kolanach i wpiła się w jego usta.
Leon
Chłopak zamrugał parę razy zaskoczony, ale potem szybko odwzajemnił jej pocałunek, przyciskając ją do siebie. Pogłaskał dziewczynę po plecach, wzdłuż kręgosłupa. Kiedy się od siebie oderwali odetchnął i posłał jej szeroki uśmiech.
- Za co to? - mruknął, głaszcząc ją po włosach.
Lara
Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko po czym wzruszyła ramionami.
-Ot tak.-mruknęła głaszcząc go po policzku. Potem znów ucałowała czule jego wargi.
-Nie podoba ci się?-spytała cicho zagryzając dolną wargę.
Leon
Zaśmiał się pod nosem i pokręcił głową z niedowierzaniem i rozbawieniem. Pogłaskał ją po policzkach i włosach, a potem cmoknął ją w czoło.
- Oj Lara, przestań mnie o takie rzeczy pytać, wiesz, że uwielbiam mieć cię blisko, całować i przytulać - mruknął rozbawiony i przytulił ją mocno do siebie.