Opis forum
Lara
Westchnęła cicho po czym zacisnęła usta w wąską linię i spojrzała na niego.
-Leon ja... jestem w ciąży.-powiedziała cicho spuszczając wzrok. Nie wiedziała co teraz ma zrobić. Nigdy nie myślała o tym, żeby mieć dziecko. Nie planowała tego. Do tego nie wiedziała czy ona nadaje się na matkę.
Leon
Chłopak zesztywniał momentalnie, analizując jej słowa. Nie wiedział co ma zrobić, ale za chwilę uśmiechnął się szeroko i przytulił dziewczynę mocno. Nie mógł się powstrzymać by tego nie zrobić.
- Będę ojcem - szepnął radośnie, głaszcząc ją powoli po plecach. Mimo wszystko naprawdę się cieszył.
Lara
Zagryzła mocno dolną wargę po czym wtuliła się w niego i zacisnęła powieki. Potem odsunęła się nieco i pogłaskała go powoli po policzkach.
-Cieszysz się?-spytała po chwili cicho przejeżdżając dłonią po jego włosach.
-Bałam się ci powiedzieć.-dodała.
Leon
Uśmiechnął się łagodnie i pogłaskał ją po policzkach.
- Oczywiście, że się cieszę... W końcu to będzie nasze dziecko - odparł łagodnie i położył dłoń na jej brzuchu.
- Już kocham tego malucha - dodał i posłał jej wesołe spojrzenie.
- To jak? Wracamy do domu? - zapytał po chwili, ujmując jej dłoń.
Lara
Uśmiechnęła się lekko, a na jego pytanie westchnęła i zagryzła dolną wargę. Potem pokiwała głową.
-Tak... Tak wracajmy i... i przepraszam. Nie powinnam się tak zachowywać.-powiedziała po chwili po czym ucałowała jego policzek.
-Kocham cię bardzo.-dodała.
Leon
Chłopak uśmiechnął się tylko delikatnie, po czym wziął ją jednym ruchem na ręce.
- Spokojnie skarbie, rozumiem, że się zdenerwowałaś. Chodź przeraziłaś mnie tą próbą wyjazdu - odparł rozbawiony i cmoknął ją w policzek.
- Ja ciebie też kocham - dodał wesoło i ruszył do wyjścia. Złapał taksówkę, a parę chwil później byli już w domu.