Love forever?

Opis forum

#31 2014-07-10 14:21:47

Natsuyu

Użytkownik

Punktów :   

Re: Centrum

Leon/Ludmiła

Odwzajemnił uśmiech, a potem spojrzał na zegarek i westchnął.
- Jeszcze godzina, może troszeczkę więcej - odparł łagodnie i pogłaskał policzek ukochanej, a potem ucałował ją w czoło.
Blondynka drgnęła zaskoczona, słysząc głos chłopaka, ale potem spojrzała na niego i uśmiechnęła się delikatnie.
- Już nieco lepiej, dziękuję - odparła łagodnie. Strach troszeczkę minął, zresztą wiedziała, że już mają ponad połowę podróży za sobą.

#32 2014-07-10 14:26:21

Markuś

Użytkownik

Punktów :   

Lara;Diego
Skinęła lekko głową po czym ujęła jego dłoń i splotła ich palce.
-Więc... Zaczynamy wszystko od początku?-spytała po chwili dziewczyna zagryzając dolną wargę i przyglądając mu się.
Diego uśmiechnął się lekko po czym pogłaskał ją po włosach.
-Cieszę się. Jeszcze jakaś godzina lotu, a potem możemy się wprowadzać do naszego nowego domu.-mruknął wesoło.

#33 2014-07-10 14:32:03

Natsuyu

Użytkownik

Punktów :   

Leon/Ludmiła

Brunet pokiwał głową i spojrzał na ich dłonie, a potem w ciemne oczy ukochanej.
- Tak. Zupełnie od początku... I będziemy żyć szczęśliwie. I razem - odparł, posyłając jej czuły uśmiech. Już naprawdę nie mógł się tego wszystkiego doczekać.
Blondynka pokiwała głową i złapała go za rękę, ściskając ją delikatnie.
- Tak... Tak, już nie mogę się doczekać - odparła i uśmiechnęła się mimowolnie.

#34 2014-07-10 14:35:24

Markuś

Użytkownik

Punktów :   

Lara;Diego
Uśmiechnęła się delikatnie, a w jej oczach zakręciły się łzy więc spuściła wzrok.
-Cieszę się...-powiedziała cicho po czym wtuliła się w niego.
-I... nie zostawiaj mnie już bo... bo ja już tego nie przeżyję...-dodała szeptem.
Chłopak pokiwał głową i pogłaskał ją po policzkach.
-Tak ja też. Zaczniesz wszystko od nowa.-powiedział łagodnie i cmoknął ją w czoło.

#35 2014-07-10 15:47:29

Natsuyu

Użytkownik

Punktów :   

Leon/Ludmiła

Popatrzył na nią rozczulony, a potem mocno przytulił i pogłaskał po plecach.
- Nigdy, nigdy, prze nigdy cię nie zostawię. Zawsze będziemy razem, obiecuję - odparł i cmoknął ją w czoło.
Blondynka pokiwała głową i westchnęła.
- Tak... Cieszę się. Już zawsze będę przeklinać dzień, w którym poszłam do tej cholernej agencji - mruknęła i wtuliła się w niego mocniej, a potem odetchnęła.
- Ale na szczęście teraz mogę już zapomnieć... Pomożesz mi? - spojrzała na niego, uśmiechając się lekko.

#36 2014-07-10 16:36:08

Markuś

Użytkownik

Punktów :   

Lara;Diego
Odetchnęła cicho i głęboko jego zapachem po czym uniosła na niego wzrok i pogłaskała go po policzkach. Potem pochyliła się i wpiła czule, oraz delikatnie w jego wargi. Tak bardzo go kochała...
Diego spojrzał na nią po czym uśmiechnął się łagodnie i ucałował ją czule w czoło.
-Oczywiście skarbie. Zawsze.-mruknął cicho głaszcząc ją po włosach.

#37 2014-07-10 16:47:43

Natsuyu

Użytkownik

Punktów :   

Leon/Ludmiła

Odwzajemnił pocałunek, obejmując ją ciaśniej w talii, a drugą ręką głaskał delikatnie jej policzek. Kiedy się od siebie oderwali odetchnął i cmoknął ją w czoło, a potem uśmiechnął się łagodnie.
- Za co to? - mruknął lekko rozbawiony.
Blondynka pokiwała głową, po czym ucałowała czule jego wargi i oparła głowę o ramię Diego. Było jej tak dobrze... Miała nadzieję, że za szybko ta sielanka się nie skończy, że będzie mogła być już szczęśliwa.

#38 2014-07-10 16:56:20

Markuś

Użytkownik

Punktów :   

Lara;Diego
Dziewczyna gdy się od siebie oderwali oblizała wargę, a potem ją delikatnie przygryzła. Uśmiechnęła się w jego stronę i przejechała palcem po jego torsie.
-No... Za to, że jesteś i już zawsze będziesz. I za to, że tak bardzo cię kocham.-powiedziała wesoło przeczesując jego włosy.
Diego odwzajemnił pocałunek po czym przycisnął ją mocniej do siebie wtulając twarz w jej włosy i przymykając na moment powieki.
-Kocham cię.-wyszeptał.

#39 2014-07-10 17:02:53

Natsuyu

Użytkownik

Punktów :   

Leon/Ludmiła

Uśmiechnął się łagodnie i cmoknął ją w skroń.
- Ja ciebie też kocham - odparł.
Blondynka uśmiechnęła się i skinęła głową.
- Ja ciebie też - mruknęła cicho, głaszcząc delikatnie jego tors.
Po jakimś czasie w końcu wylądowali na miejscu i mogli opuścić samolot. Tak też zrobili, odebrali walizki i mogli iść do domu. Było strasznie, ale to strasznie gorąco.

#40 2014-07-28 11:07:22

Markuś

Użytkownik

Punktów :   

Lara
Dziewczyna westchnęła ciężko i pokręciła głową z niedowierzaniem po czym włożyła telefon z powrotem do torebki. Potem wstała i spojrzała na tablicę. Następny lot do Buenos Aires za godzinę. Zastanawiała się czy to wszystko ma sens zwłaszcza po tym czego się ostatnio dowiedziała. Z powrotem usiadła na krzesełku po czym przeczesała nerwowo włosy i zacisnęła na nich palce.

#41 2014-07-28 11:12:42

Natsuyu

Użytkownik

Punktów :   

Leon

Odetchnął, kiedy dojechali na lotnisko. Zapłacił taksówkarzowi, a potem wbiegł do ogromnego budynku. Spojrzał na tablicę. Lot do Buenos Aires dopiero za godzinę. Miał szczęście. Rozejrzał się i zaczął chodzić po lotnisku, szukając Lary. Kiedy dostrzegł z daleka jej śliczne włosy, podbiegł i stanął przed nią.
- Proszę Lara, porozmawiaj ze mną - błagał.

#42 2014-07-28 11:17:38

Markuś

Użytkownik

Punktów :   

Lara
Spojrzała na niego i od razu jej serce przyśpieszyło. Zacisnęła usta w wąską linię po czym spuściła wzrok i pokręciła głową.
-Nie... Nie mamy o czym rozmawiać...-powiedziała po chwili cicho krzyżując ręce na piersi. Miała ochotę się rozpłakać i go przytulić, pocałować. Chciała, żeby to wszystko było snem.
-Nie mogę uwierzyć jak mogłeś mi to zrobić... Mówiłeś, że mnie nigdy nie zranisz, nie wykorzystasz, a ja idiotka ci uwierzyłam.-dodała kręcąc głową

#43 2014-07-28 11:23:52

Natsuyu

Użytkownik

Punktów :   

Leon

Pokręcił lekko głową, po czym uklęknął przed nią i ujął jej dłonie mocno, żeby nie mogła ich wyrwać.
- Lara przepraszam, nie chciałem cię skrzywdzić, przecież ci to obiecałem. Kocham cię najbardziej na świecie, kocham tylko i wyłącznie ciebie. Mój manager kazał mi wystąpić z Violettą, a potem ona mnie pocałowała. Nie chciałem tego, uwierz mi. Przecież to ciebie kocham, z tobą chcę być, chcę żebyś została moją żoną, chcę żebyśmy mieli dzieci, razem się starzeli... Błagam cię Lara, uwierz mi - powiedział, cały czas próbując złapać jej spojrzenie.

#44 2014-07-28 11:33:04

Markuś

Użytkownik

Punktów :   

Lara
Spojrzała na ich dłonie, a potem w jego oczy i zagryzła mocno dolną wargę.
-Ja...-zaczęła po chwili, a po jej policzkach spłynęło parę słonych łez.
-Posłuchaj ja.... samolot miałam dwadzieścia minut temu, ale... ale do niego nie wsiadłam. Nie potrafiłam cię zostawić. Nie wiem dlaczego, to znaczy chyba wiem. Za bardzo cię kocham. I też chcę być z tobą już na zawsze zwłaszcza, że...-urwała i spuściła wzrok zaciskając lekko jego dłoń.

#45 2014-07-28 11:44:34

Natsuyu

Użytkownik

Punktów :   

Leon

Ścisnął mocniej jej dłonie, po czym usiadł na krzesełku obok niej.
- Że...? Lara... Co się dzieje? - zapytał cicho, jedną dłonią dotykając delikatnie jej włosów. Martwił się o nią, a do tego nie wiedział czy z nim zostanie.
- Skarbie... Wiesz, że bardzo cię kocham, możesz mi powiedzieć wszystko - dodał łagodnie.

Stopka forum

RSS