Opis forum
Leon
Leon zauważył, że dziewczyna się spina. Uśmiechnął się łagodnie i pogłaskał ją po włosach.
- Hej, spokojnie, przecież ja nie zrobię ci krzywdy. Tak jak mówiłem, chcę ci pokazać śliczne miejsce - odparł spokojnie, po czym wysiadł, obszedł samochód i pomógł wyjść dziewczynie. Potem zaprowadził ją nad jezioro i objął delikatnie.
- I jak? Podoba ci się ? - zapytał cicho.
Lara
Wysiadła z samochodu po czym spojrzała na niego i zaczęła za nim iść. Kiedy dotarła nad przepiękne jezioro zamrugała parę razy i uśmiechnęła się mimowolnie.
-Tak. Tu jest... pięknie.-powiedziała po czym podeszła bliżej wody, przykucnęła i zanurzyła w niej dłoń.
Leon
Brunet podszedł za dziewczyną i usiadł na trawie, obok niej.
- Wiesz, znalazłem to miejsce zaraz przed wyjazdem. Obiecałem sobie, że jeżeli kiedyś jeszcze się spotkamy, cię tu na pewno przyprowadzę - odezwał się łagodnym tonem.
Lara
Uśmiechnęła się lekko po czym nabrała trochę wody i go ochlapała. Chciała choć przez jeden dzień nie przejmować się problemami. Zaśmiała się po czym usiadła obok niego.
-Dziękuję. Tutaj od razu czuję się o wiele lepiej.-powiedziała po czym lekko ujęła jego dłoń.
Leon
Leon uśmiechnął się łagodnie i ścisnął jej dłoń delikatnie.
- Cieszę się - odparł i cmoknął ją czule w czoło.
- Obiecuję, że niedługo wszędzie będziesz tak się czuła - dodał wesoło i pogłaskał ją po włosach.
- Chcesz popływać? - zapytał po chwili, uśmiechając się.
Lara
Dziewczyna uśmiechnęła się lekko. Potem spojrzała na niego i zamrugała parę razy.
-C-Co? Ale przecież nie wzięłam kostiumu...-mruknęła zagryzając dolną wargę. Cóż... w sumie mogła pływać w bieliźnie bo nie była ani koronkowa, ani skąpa.
-No dobra. A ty idziesz?-spytała wesoło.
Leon
Uśmiechnął się szeroko i pokiwał wesoło głową.
- Pewnie, że tak - odparł wesoło, po czym wstał. Szybko rozpiął spodnie i zdjął je, odrzucając na bok, a potem buty, skarpety oraz koszulkę.
- Chodź, chodź, ruszaj się - roześmiał się.
Lara
Dziewczyna zaśmiała się i pokręciła głową rozbawiona po czym ściągnęła bluzkę, spodenki, a potem buty i weszła do wody. Zadrżała z zimna, jednak potem gdy się już przyzwyczaiła weszła głębiej i odetchnęła. Spojrzała na Leona i aż dech zabrało jej w piersiach widząc jego umięśnienie.
Leon
Wszedł powoli do wody, przyzwyczajając się do zimna. Kiedy już stanął obok Lary, spojrzał na nią i uśmiechnął się szeroko.
- No co się tak patrzysz, co? - zapytał rozbawiony i poczochrał ją po włosach. Rozejrzał się dookoła i spojrzał dalej, oceniając głębokość. Nie wydawało się jakoś bardzo głęboko...
Lara
Dopiero z transu wyrwał ją głos Leona. Spojrzała w jego oczy i pokręciła głową.
-N-Na nic...-mruknęła krzyżując ręce na piersi. Potem weszła jeszcze głębiej tak, że woda dosięgała jej przed piersi. Wzięła głęboki wdech po czym zanurkowała.
Leon
Zamrugał parę razy, ale potem tylko wzruszył ramionami i także zanurkował. Wynurzył się parę metrów dalej i przeczesał delikatnie mokre włosy. Potem znów zanurkował i podpłynął do dziewczyny, a kiedy był obok, połaskotał ją lekko.
Lara
Brunetka w końcu wynurzyła się i przeczesała swoje włosy. Kiedy poczuła, że ktoś ją łaskocze pisnęła cicho i weszła pod wodę. Potem wynurzyła się z powrotem i zakasłała.
-Leon!-krzyknęła zdenerwowana po czym podtopiła go lekko, a potem puściła.
Leon
Chłopak odetchnął głęboko i spojrzał na Larę nieco zaskoczony. Zbliżył się do niej i odgarnął jej mokre kosmyki z twarz.
- Hej, spokojnie... Nie chciałem cię przestraszyć aż tak... - odparł łagodnie i pocałował ją delikatnie w czoło.
- Nic ci się nie stało? - zapytał po chwili spokojnie.
Lara
Dziewczyna westchnęła cicho i skrzyżowała ręce na piersi.
-Nie.-mruknęła spuszczając wzrok. Był tak blisko niej, że zrobiło jej się strasznie gorąco, a jej serce od razu przyśpieszyło. Dobrze, że stała w wodzie bo chyba by się przegrzała. Później wyszła z wody i przysiadła na trawie.